Egy korábban elhalasztott mérkőzésen lépett pályára kedden a megyei elsőosztályú labdarúgó bajnokságban a Komárom VSE az FC Esztergom otthonában, ahol egy győzelemnek köszönhetően a vendégegyüttes már matematikailag is megnyerhette volna a megyei bajnokságot.

A hazaiak azonban megszorongatták a listavezetőt, sőt a komáromi fiúk csak a 91. percben tudtak pontot menteni.

Jó játékkal és Solymos Zoltán első félidőben szerzett találatának köszönhetően egygólos előnnyel mehetett a komáromi gárda az öltözőbe. A második játékrészben azonban a hazaiak jobban kihasználták a helyzeteiket, aminek meg is lett az eredménye, hiszen Klátyik Balázs és Gyebnár Gergely góljaival átvette a vezetést az Esztergom csapata.

A komáromiak egy 91. percben esett esztergomi öngól hozott végül egy pontot, és lett 2-2 a találkozó végeredménye. Ezzel azonban még egyelőre elmaradt a komáromi játékosok bajnoki ünneplése.

„Egy kicsit fáradtabban mozogtunk, ami érthető, ugyanis az edzéseken már javában készülünk az osztályozó mérkőzésre” – mondta el a Helyi Híradóknak Bozsik Péter. A vezetőedző hozzátette: az első félidővel meg volt elégedve, azonban a második játékrészben a végjátékban nem tudták gólra váltani a fiai a helyzeteket. Ezzel ellentétben az ellenfelük szinte 100 százalékosan használta ki az adódó lehetőségeit.

„Kisebb volt a pálya a megszokottnál és a fű minősége sem volt a legjobb. Döntetlennel zárult a mérkőzés, de nem vagyok elkeseredve, tetszett a játék ritmusa. A második félidőben igyekeztem cserélgetni, hogy mindenki megfelelő terhelést kapjon. Nem voltak könnyű helyzetben a fiúk, akik egy héten belül harmadik tétmérkőzésüket játszották. Folytatjuk a munkát és készülünk a Bábolna ellen” – emelte ki a vezetőedző.