Egy Esztergomban parkoló kocsit tört fel B. Zoltán december 11-én este. A 46 éves helybéli férfi egy Skoda bal első ablakát betörte és ellopta az autóban lévő pénztárcát, a benne lévő készpénzzel és iratokkal együtt. A tulajdonos amint észrevette a bűncselekményt, feljelentést tett a rendőrségen.

Két kocsit is feltört egy esztergomi férfi
 

 

Az esztergomi rendőrök széleskörű adatgyűjtést folytattak, amelynek eredményeképpen azonosították és két nappal később elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. B. Zoltán gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta azt is, hogy néhány héttel korábban szintén feltört egy autót Esztergomban. Akkor egy Daewooból egy sporttáskát lopott el, a benne lévő mobiltelefonokkal és töltőkábelekkel.

Két kocsit is feltört egy esztergomi férfi
 

 

B. Zoltán ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte gyorsított eljárásban  történő bíróság elé állítását.